Locuinta individuala casa TG

Locuinta individuala prezentata este dispusa pe un teren de aproximativ 10000 mp de forma relativ regulata cu un regim de inaltime P+1E, avand o amprenta la sol in jur de 260 mp si o suprafata totala desfasurata de 405 mp. 

La parter regasim mai multe spatii, printre care dormitorul matrimonial cu dressing si baie, camera de zi, bucatarie cu camara, dinning, un grup sanitar, un spatiu tehnic si o terasa acoperita.

La etaj intalnim doua dormitoare, fiecare cu dressing propriu, o baie, biroul si doua terase: una acoperita si una descoperita.

Infrastructura este realizata din fundatii continue din beton armat sub cota de inghet conform proiectului de rezistenta;

Suprastructura este realizata in cadre din beton armat, stalpi si grinzi.

Acoperirea se va realiza prin constructia unei sarpante de lemn peste care se va monta o invelitoare din tigla ceramica de culoare bej.

Tamplaria exterioara (ferestre si usi) se va realiza din tamplarie performanta din PVC, culoare gri antracit cu geam termoizolant clar, iar tamplaria interioara va fi realizata din lemn si insertii de sticla securizata.

Din punct de vedere al finisajelor, peretii exteriori au tencuiala decorativa de culoare bej deschis, placaje cu lemn si piatra naturala, iar pardoselile exterioare sunt realizate de asemenea din piatra naturala.

 

Toate proiectele