Locuinta individuala Casa GKN

Locuinta individuala prezentata este dispusa pe un teren de aproximativ 600mp, amplasat intr-o zona urbana semi centrala a Bucurestiului, cu un regim de inaltime demisol partial, parter si etaj, avand o amprenta la sol in jur de 300 mp si o suprafata totala desfasurata de 560 mp. La demisol se afla doar spatiile tehnice, in parter regasim un garaj generos pentru doua masini, bucataria, livingul, un grup sanitar, doua spatii de depozitare si zona de relaxare, in timp ce la etaj a fost proiectat aparatul matrimonial compus din dormitor, dressing, baie, doua dormitoare de copii avand un hol si o baie comuna, spalatoria si uscatoria si inca un modul destinat oaspetilor compus din dormitor, dressing si baie proprie. 

Stilul arhitectonic este modern si avangardist, locuinta beneficiind de ultimele tehnologii dintre care putem enumera: pompe geotermale, panouri solare pentru incalzirea apei menajare, panouri fotovoltaice pentru producerea de curent electric, aer conditionat in sistem centralizat cu posibilitati de reglare a temperaturii in fiecare camera, sisteme electrice de umbrire, sunet integrat, divizat si diferentiat pe incaperi, sistem de video proiectie, electrocasnice si echipamente care sporesc confortul si cresc calitatea vietii. 

Finisajele exterioare folosite sunt de cea mai buna calitate si includ placari cu panouri compozite Trespa, piatra naturala si vopsea decorativa Benjamin Moore Paints. Tamplaria exterioara este realizata din profile de aluminiu Schucco si otel Jansen cu geam termopan. O premiera pentru Romania o reprezinta armonica cu deschidere pe colt astfel incat tot interiorul realizeaza o unitate cu exteriorul. 

Toate proiectele