Propunere amenajare Orange Winter Bar

O cunoscuta agentie de publicitate din Romania ne-a solicitat realizarea unui concept pentru un Winter Bar sub brandul Orange. Conditiile pe care trebuia sa le indeplineasca acest proiect au fost: zona de bar, zona de incarcare telefoane, expozitoare si zona de mese. Zis si facut.

Am folosit o structura din metal acoperita cu o tabla metalica totul fiind vopsit in camp electrostatic in negru am acoperit zona de bar. Barul efectiv a fost realizat tot pe o structura metalica, cu fatade din plexiglas in diferite nuante de portocaliu si iluminat cu ajutorului benzilor LED. Pentru durabilitate si rezistente in timp blatul a fost propus a fi realizat din material compozit. Zona de expozitoare in care se prezinta telefoanele disponibile la operatorul de telefonic mobila a fost realizata tot din metal vopsit portocaliu de aceasta data si plexiglas curbat. 

Zona de reincarcare presupune un dulap cu mai multe usi fiecare avand incuietoare in care se regasesc diferite tipuri de cabluri de alimentare pentru majoritatea telefoanelor de pe piata. Practic skiorul sau clientul isi poate lasa telefonul la incarcat in aceasta cutie, cheia fiind asupra sa, recuperandu-l ulterior si avand bateria plina. 

Partea de stat a fost propusa a fi realizata prin utilizarea mobilierului de plastic cu usoare accente retro, un clasic reinterpretat in forma moderna si mese cu picior central si blat din material compact.

Toate proiectele