Amenajare interioara farmacie veterinara Alexandria, Teleorman

Proiectul de fata a presupus interventia asupra unui spatiu comercial existent avand destinatia de farmacie veterinara, amplasamentul fiind situat in municipiul Alexandria, jud. Teleorman. Desi aparent spatiul este unul generos, intr-o farmacie veterinara spatiul nu este niciodata suficient avand in vedere numarul mare de produse care se expun, depozitarea fiind "la vedere" asa cum este si in cazul magazinelor din marile centre comerciale. 

Amplasata intr-o zona centrala a municipiului Alexandria, farmacia beneficiaza de un vad comercial foarte bun, fiind chiar pe colt de intersectie importanta. Conditionarile de cromatica interioara au fost determinate de aspectul exterior al fatadei existente si modernizate in ultimii ani. In plus, s-a optat pentru culorile care compun deja paleta grafica a farmaciei. 

Din punct de vedere al fluxurilor interioare s-a avut in vedere organizarea farmaciei pentru ca orice client sa descopere cu rapiditate produsele, sa poate interactiona cu acestea si sa aibe un parcurs firesc in cadrul spatiului comercial. Cea mai mare parte a spatiilor sunt gandite in sistem "self service", aceasta tendinta regasindu-se in majoritatea activitatilor actuale. Pentru finisajul tavanului s-a optat pentru un tavan extensibil cu un grad de reflectie de aproximativ 50%, in timp ce pentru pardoseala s-a ales o rasina epoxidica de culoare albastru marin. Daca in general albul este culoare de baza, albastrul marin este folosit pentru accente in special pentru a pune in evidenta mai bine produsele ale caror ambalaje sunt foarte colorate. 

Toate proiectele