Amenajare interioara casa MN

Proiectul de amenajare interioara prezentat infatiseaza o casa construita intr-o zona de munte, volumetria si aspectul exterior putand fi gasit in portofoliul de lucrari. Interiorul a fost amenajat in stricta concordanta cu design-ul exterior folosind materiale de cea mai buna calitate. In toata amenajare regasim elementul definitoriu pentru aceasta casa, patratul rotit cu 30 de grade. Acest element il regasim atat in arhitectura exterioara (cubul de sticla din zona de servit masa) cat si la interior (balustrazi, bar, bibiloteca, SPA).

Locuinta edificata are un regim de inaltime demisol, parter, etaj si mansarda locuibila integral, determinata de forma acoperisului, acesta fiind conditionat de pozitionare geografica si aspectele climatice ale zonei de munte.

La parter vila are dispuse urmatoarele spatii: windfang, hol de primire, grup sanitar, bucatarie, loc de luat masa, living si scara de acces catre nivelurile inferioare si superioare.

Pentru amenajarea living-ului s-a avut in vedere dimensiunea generoasa a acestuia, de peste 50mp, astfel ca a fost impartit in doua zone: cea aferenta canapelei si cea destinata barului. Tavanul realizat din tavan extensibil si iluminatul perimetral bazat pe banda LED si scafe din lemn creaza o atmosfera calda si prietenoasa. Living-ul se afla intr-o relatie directa cu zona de dining din cubul de sticla, de unde privelistea este magnifica. Finisajele de lemn si piatra din aceasta zona impreuna cu masa realizata din Corian de diverse culori si impreuna cu scaunele viu colorate vin sa contrasteze cu atmosfera relativ sobra a living-ului. Prin intermediul unui mic hol se realizeaza conexiunea intre dining si bucatarie, aceasta din urma fiind amenajata in culori pastelate, terne, in diverse nuante de bej. Corian-ul alb utilizat pentru partea de blat si glafuri alaturi de roletele albe lumineaza si mai mult spatiul.

La etaj vila are urmatoarele spatii: trei dormitoare fiecare cu un mic dressing si baie proprie si un hol de acces la acestea. Fiecare dintre aceste dormitoare este amenajat diferit elementul comun intre ele fiind un perete placat cu piatra naturala scapitata. Intr-un dormitor s-a optat pentru o placare din MDF furniruit si lacuit supralucios cu un pat central tapitat cu catifea, in altul s-a creat un capat de pat iluminat si patul din MDF furniruit elementul spectaculos fiind tavanul din lemn traforat in timp ce in cel de-al treilea dormitor s-a optat pentru o imbinare armonioasa intre MDF furniruit si tapet viu colorat si un pat tapitat cu un material tip panza de sac. 

Toate proiectele