Propunere amenajare interioara Entourage Rosiorii de Vede, Teleorman

Restaurantul Entourage din Rosiorii de Vede, judetul Teleorman este amplasat in parcul central al orasului astfel ca intregul concept de amenajare propus prezinta elemente preluate sau inspirate de natura. Constructia a fost structurata pe doua niveluri, parter si supanta care reprezinta un nivel intermediar si care acomodeaza pana la 250 persoane pentru evenimentele care se organizeaza aici. 

Deoarece beneficiarul activeaza de multa vreme in industria alimentatiei publice, detinand mai multe locatii de-a lungul timpului, prin tema de proiectare s-au definit mai multe solicitari care au fost preluate in conceptul de amenajare. Asa cum se poate observa si din imagini, in general pardoseala este din mocheta pentru a atenua zgomotul si pentru a reduce ecoul, in timp ce ringul de dans este mobil si se amplaseaza doar pentru evenimentele la care se danseaza. Pentru pereti s-au propus mai multe tipuri de placari din materiale lemnoase. Dat fiind structura metalica a constructiei, stalpii de rezistenta, desi supli si zvelti, au fost imbracati in butaforii de lemn pentru a crea impresia unor arbori interiori. Pentru ca barul este pozitionat central acesta a fost pus in valoare prin elementele de oglinda si elementul de sticla colorata amplasat pe retrobar. 

Fiind un spatiu care poate gazdui tot felul de evenimente, cromatica este una calda, aproape neutra, prin utilizarea nuantelor de bej si maro ciocolatiu, cu usoare accente de turcoaz si alb. 

Toate proiectele