Amenajare interioara Wine Bar, Corbeanca, Ilfov

In comuna Corbeanca, judetul Ilfov, la intersectia strazilor Unirii cu Primaverii, celebra strada care duce catre Paradisul Verde, de o parte si alta a strazii au aparut doua spatii comerciale de dimensiuni medii, intr-unul desfasurandu-se activitatea comerciala Mega Image, iar celalalt fiind divizat in spatii comerciale de mici dimensiuni, pana in 50mp, inchiriabile de catre agenti economici care doresc sa infiinteze puncte de lucru pentru desfacerea produselor pe care le comercializeaza. 

Intr-un dintre aceste spatii, un mai vechi client al nostru, a decis deschiderea unui wine bar. Spatiul fiind mic, in partea din spate au fost amenajate grupurile sanitare pentru clienti precum si vestiarul si grupul sanitar pentru personal si scara de acces pe terasa aflata deasupra magazinului, in care clientii pot savura un pahar de vin in aer liber. Partea din fata, in suprafata ramasa de aproximativ 30mp a fost organizata sub forma unui bar cu retrobarul aferent in care se depoziteaza sticlele, astfel ca toata marfa este la vedere, in concordanta cu conceptele actuale de vanzari si marketing. In fata barului a fost creata o tejghea cu scaune inalte, un loc in care clientii pot degusta anumite produse inainte de a le achizitiona. 

Mobilierul propus este realizat din panouri de lemn masiv, combinate cu elemente de PAL si MDF, in timp ce blaturile sunt realizate din cuartz. Cromatica pentru care s-a optat consta in nuante pamantii, maro, bej, gri, cu accente puternice de negru si galben determinat de corpurile de iluminat direct si indirect propuse. 

Avand in vedere ca spatiul a venit dotat cu tamplarie performanta din aluminiu de culoare neagra, nu s-au realizat modificari ale acesteia, integrarea fiind perfecta, iar calitatea acesteia fiind mult peste medie. In plus, in contextul in care constructia generala are un aspect usor industrial, compozitia arhitecturala pentru interior realizeaza un melanj cu cladirea si par un tot unitar. 

Toate proiectele