Studii de fezabilitate pentru accesare fonduri europene

Studii de fezabilitate si documentatii tehnice pentru proiecte finante prin accesarea fondurilor europene

O mare parte dintre investitiori sunt orientati catre accesarea unor fonduri europene, care sa le permita dezvoltarea unui proiect complex, un proiect menit sa acopere o nevoie dintr-un domeniu de interes social si care, implicit, sa imbunatateasca nivelul de trai al comunitatii. Accesarea fondurilor europene nu este un proces complicat, ci este nevoie de un proiect bun, care sa iti sustina obiectivele, imbracat intr-un dosar atent intocmit si prezentat.

Poti accesa fondurile europene cu proiecte care se intind spre:

Dupa un studiu fundamental si fezabil persoanele juridice si institutiile publice din statele europene au dreptul de a aplica la programul de accesare fonduri europene. Dupa un control riguros al dosarului, se clarifica daca se aproba sau nu si daca studiul este conform legislatiei aflate in vigoare.

Ce inseamna un stiudiu de fezabilitate?

Stiudiile de fezabilitate reprezinta, de fapt, o analiza amanuntita a viabilitatii ideii cu care vrei sa accesezi fondurile europene. Acest studiu este necesar pentru a cunoaste domeniu, piata si pentru a putea tine evidenta factorilor de risc cu care te confrunti.

Toate activitatile studiului trebuie sa se indrepte catre obtinerea unui raspuns la intrebarea comisiei, si anume ,,Putem investi in aceasta idee de afaceri?”.

Scopul acestui studiu de fezabilitate este de a da o prima imagine ideii investitiei si de a clarifica anumite aspecte legate de proiectul tau si de directia in care vrei sa te indrepti.

Toate studiile de fezabilitate se intocmesc dupa un continut cadru minim care trebuie respectat si care se regaseste in legislatia de specialitate. 

Cum te poate ajuta echipa One Design?

One Design te ajuta sa intocmesti un studiu de fezabilitate pentru accesare fonduri europene, tin controlul asupra documentatiei necesare proiectului tau, te ajuta sa realizezi si sa intocmesti dosarul, pas cu pas, si in conformitate cu legislatia. De asemenea, consulatantii te vor sprijini in tot procesul parcurs si te vor sustine, pentru ca ideea ta sa se transforme intr-o afacere de succes.

Toate serviciile