Proiecte de consolidare, extindere si/sau reconversie constructii existente

Proiecte de consolidare, extindere, reconversie a constructiilor existente

La One Design, expertii te ajuta sa privesti orice cladire dintr-o alta perspectiva. Te ajuta sa consolidezi, sa extinzi, sa reconversezi o structura a unei cladiri si, in final, sa ii dai o cu totul alta infatisare.

Proiecte de consolidare a cladirilor

Este un serviciu pus la dispozitia tuturor persoanelor sau investitorilor care vor sa imbunatateasca structura de rezistenta a unei cladiri. Astfel, specialistii vor interveni si vor raspunde clar la nevoile de siguranta pe care o cladire ar trebui sa le aiba.

Consolidarea unei case vechi sau consolidarea unei constructii istorice, spre exemplu, este un demers delicat, deoarece trebuie atentie mare la structura de rezistenta deja existenta a cladirii. Este foarte probabil ca aceasta sa fie afectata de avarii si de trecerea anilor.

Se face o analiza amanuntita, realizata prin diferite metode intreprinse de echipa: probe care sa releve starea materialelor, studii asupra proiectului de arhitectura si proiectului initial, o analiza avariilor si a fundatiei etc. Dupa ce se face aceasta analiza amanuntita, expertii vor propune doua solutii de intarire a structurii, in vederea prevenirii accidentelor seismice.

Proiecte de extindere a constructiilor

Cu One Design ai posibilitatea sa iti extinzi fiecare constructie. Poti sa acoperi o zona exterioara, poti adauga inca o camera la proiectul deja avut, poti etaja sau mansarda o cladire sau, pur si simplu, poti decomanda camerele din apartament. Expertii vor intocmi, pas cu pas, proiectele de extindere a constructiilor, astfel incat fiecare cladirea sa fie mai spatioasa si mai luminoasa, conform nevoilor tale.

Proiectele de reconversie

In privinta proiectele de reconversie, One Design propune solutii fezabile de refacere utilitara a unei constructii vechi sau nefolosite. Astfel, expertii si arhitectii, in egala masura, vor pune bazele unui nou proiect modificat si adaptat activatilor intreprinderii.

Toate serviciile