Management de proiect si optimizarea costurilor de investitie

Management de proiect si optimizarea costurilor de investitie

Ne aplicam cunostintele si folosim instrumentele de management, precum si tehnicile specifice pentru activitatile proiectului tau. In managementul de proiect trebuie investite multe resurse atat inaintea si la inceputul, cat si pe parcursul derularii proiectului!

Astfel, vorbim de o perioada de timp indelungata in care situatia trebuie tinuta sub control, raportarea trebuie sa fie constanta si dozarea de resurse trebuie sa fie facuta cu minutiozitatea unui (al)chimist care descopera potiunea succesului.

Obiectivele proiectului tau trebuie sa fie cunoscute indeaproape, la fel si scopurile si cerintele in plan temporal, economic, calitativ/performativ. Este vorba de o lupta de uzura cu timpul, cu standardele de calitate si cu bugetarea, lupta apriga in care pornim chiar acum, daca doresti! 

Urmarim optimizarea tuturor costurilor implicate

Optimizarea costurilor de un asemenea nivel de complexitate nu poate fi facut decat printr-o operatiune de manageriere a acestora. Exista tabele intregi de Excel sau Drive in care costurile sunt inserate, impreuna cu timpi si cu scop, care se adauga celorlalte redactate in cadrul proceselor de management de proiect.

Asadar, vorbind de managermentul costului proiectului, o activitate ce integreaza aspecte precum programarea, planificarea, selectarea si analizarea resurselor financiare de care dispui si pe care doresti sa le consumi cat mai bine.

Toate procedurile au ca scop reducerea consumului de bani in vederea mentinerii sau chiar cresterii valorilor create. Optimizarea costurilor de investitie este primordiala si este un scop constant care determina eliminarea riscului de intarziere si consolidarea nivelului de profitabilitate.

Toate serviciile