Expertize tehnice pentru constructii existente

Expertize tehnice pentru constructii existente

O constructie existenta va fi modificata numai dupa efectuarea unei expertize tehnice specifice constructiilor, care sa releve modul in care poate fi consolidata, care sa dicteze maniera de extindere a acesteia sau sa aprobe/blocheze o supraetajare. Siguranta este pe primul loc, iar in numele sigurantei se desfasoara aceste activitati de evaluare.

Pretul pe care noi il solicitam pentru efectuarea expertizei este unul accesibil, competitiv pe piata de profil, intrucat ne intereseaza sa te convingem sa soliciti o parere avizata fara sa regreti suma platita. Daca expertiza ar costa prea mult, cel mai probabil ai actiona fara sa ai toate datele tehnice la indemana. 

Expertiza tehnica pentru proiectele de consolidare

Consolidarea unei constructii este intotdeauna o masura de laudat, fiindca un cutremur mare in Romania este o certitudine, numai momentul producerii lui este incert. Pe de alta parte, o cladire consolidata rezista mai bine in timp si permite un mai mare confort.

Consolidarea este obligatorie atunci cand se discuta despre supraetajare. O constructie nu poate primi (inca) un etaj daca parterul acesteia nu este consolidat. Iata, asadar, cum se ajunge la nevoia de solicitare a expertizelor tehnice pentru proiectele de supraetajare la care te gandesti.

De asemenea, atunci cand se urmareste extinderea imobilului, adica largirea suprafetei acesteia, este nevoie de o evaluare tehnica efectuata de experti. Specialistii nostri in expertize tehnice pentru proiectele tale de extindere sunt dispusi sa te ajute chiar acum!

Schimbarea destinatiei unei constructii existente implica si ea o procedura asemanatoare, deoarece se schimba configuratiile, dar si parametrii dupa care se realizeaza o expertiza.

Toate serviciile