Design de mobilier

Atunci cand mobilierul pe care il gasesti in magazinele specializate nu te multumeste sau iti doresti propriile tale piese de mobilier, adaptate nevoilor tale si conturate dupa propria personalitate, serviciile de proiectare mobilier sunt solutia ideala. Prin proiectele personalizate pe care le realizam definim stilul pe care vi-l doriti si gasim cele mai bune solutii tehnico-economice pentru fiecare piesa de mobilier in parte. 

Modelam 3D mobilierul si il prezentam sub forma de imagini fotorealiste

Pentru fiecare proiect alocam timp pentru concept si creatie astfel sa putem ajunge la rezultatele dorite. Construim modelul 3D pentru fiecare piesa unica de mobilier, il texturam si il prezentam clientului sub forma de imagine fotorealistica. In anumite situatii mobilierul este introdus intr-o ambientare specifica pentru ca beneficiarul sa perceapa cat mai bine elementele care definesc piesa creata. Toate piesele de mobilier proiectate de catre arhitectii nostri ajung sa fie executate in tocmai cu proiectul fiind realizate din cele mai bune materiale existente pe piata, durabile si adaptate in functie de fiecare piesa in parte. 

Cand in casa ta te simti musafir, nu te simti bine in timpul liber si nici nu te odihnesti suficient. Cand casa ta are stil si te reprezinta, vei dori dupa fiecare zi de lucru sa ajungi mai repede acolo. Iata diferenta dintre designul special aplicat mobilierului si mobilierul standard, de care te folosesti dar de care nu iti place.

Toate serviciile