Design de mobilier

Designerii de interior sunt acei specialisti pe jumatate artisti care isi desfasoara activitatea intr-o asemenea maniera incat mobilierul adus si plasat in locuinta ta provine parca de acolo.

Ne ocupam cu designul de mobilier

Efectuam inclusiv amenajarea de mobila urmand proceduri si tehnici bine batatorite, tinand cont in acelasi timp de preferintele tale.

Daca iti doresti plasarea unei piese de mobilier intr-un living aparte, ne poti solicita expertiza pentru a putea reusi ceea ce iti doresti.

Asiguram designul pieselor de mobilier unicat

Ne ocupam si cu amenajarea acestora

Asemanator poti proceda si pentru orice element cu care iti mobilezi casa

Pentru o problema gasim chiar mai multe solutii. Pentru o cerinta facem ca imposibilul sa devina posibil. O locuinta in care sa te simti cu adevarat acasa este aceea in care nimic nu incomodeaza, ci totul conlucreaza la propriul tau confort.

Modelam mobila si o amplasam

Dispunem de echipamente si utliaje complexe, cu care specialistii nostri lucreaza pasionati. Cat timp petreci cautand acea canapea de dimensiune fixa, acea masca de chiuveta sau acea noptiera care incape numai ea intre pat si perete?

Cu noi scutesti mult timp si multi bani cand vrei sa gasesti acea piesa de mobilier compusa din acele materiale, de culoarea aceea pe care o doresti si prezentand acele elementele de design la care tii atat de mult!

Cand in casa ta te simti musafir, nu te simti bine in timpul liber si nici nu te odihnesti suficient. Cand casa ta are stil si te reprezinta, vei dori dupa fiecare zi de lucru sa ajungi mai repede acolo. Iata diferenta dintre designul special aplicat mobilierului si mobilierul standard, de care te folosesti dar de care nu iti place.

Toate serviciile