Consultanta specializata privind achizitia de terenuri si cladiri

Daca planuiti sa achizitionati un teren sau un imobil trebuie, inainte de toate, sa va puneti in tema cu toate informatiile si reglementarile ce tin de urbanism, cu criteriile in functie de care se stabileste pretul acestuia, pentru ca achizitia sa fie una corecta, precum si cu situatia juridica si tehnica a terenului sau imobilului in cauza. Cea mai simpla si sigura modalitate de a strange si a intelege toate aceste informatii, pentru a face o investitie inteligenta, este cu ajutorul unei echipe de consultanta privind evaluarea si achizitia de terenuri si imobile.

Ai nevoie servicii de consultanta pentru achizitie?Unul dintre cei mai importanti pasi in construirea unui imobil este etapa de achizitie terenuri. Indiferent de scopul utilizarii acestuia, fie ca pe el se va construi o casa unifamiliala, fie un bloc, un hotel sau un alt tip de imobil, terenul este deosebit de important. De fapt, alegerea acestuia este facuta, de cele mai multe ori, in functie de scopul in care va fi folosit, pozitia si dimensiunea terenului fiind caracteristici de baza. 

Daca nu sunteti neaparat un cunoscator al pietei imobiliare, pentru a va feri de mirajul dezinformarii, puteti apela, cu incredere, la ajutorul nostru. Noi vom fi alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procesului achizitiei.

Etapa de consultanta pentru achizitie presupune evaluarea terenului din punct de vedere urbanistic, arhitectural si posibilitatilor de construire pe acesta in functie de informatii preliminare disponibile

Echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii de consultanta privind achizitia unui imobil existent. Inainte de a cumpara un imobil, este absolut necesar sa luati in calcul o multime de factori si sa efectuati o intreaga serie de analize atat privind calitatea cladirii, cat si actele si pasii legislativi pe care v-a trebui sa ii urmati pentru a intra in posesia imobilului. 

Etapa de consultanta pentru achizitia unui imobil prezinta situatia existenta, riscurile si oportunitatile pe care imobilul le prezinta, pasii si etapizarea serviciilor de proiectare si executie, precum si definirea punctelor nevralgice pe toata perioada derularii investitiei. 

Anul executiei si starea structurii sunt, de pilda, doua dintre cele mai importante informatii. Va vom ajuta, de asemenea, sa aflati totul despre sistemul constructiv si despre materialele puse in opera.

In ceea ce priveste birocratia, vom veni in ajutorul dumneavoastra cu consultanta in obtinerea documentelor tehnice de specialitate care atesta realizarea investitiei: cartea tehnica, proiectul de executie, procese verbale din perioada executiei, certificate de calitate pentru materialele folosite s.a.

Echipa de specialisti a One Design va ofera servicii de consultanta privind investitii pe piata imobiliara. Pentru achizitie terenuri, evaluare imobil, pentru a afla cat costa o evaluare imobiliara ne puteti contacta la unul din numerele de telefon 021.332.50.56 / 0731.533.888

Toate serviciile