Asistenta tehnica pe perioada executiei lucrarilor

Asistenta tehnica pe perioada executiei lucrarilor

Aceste servicii se refera la suportul oferit executantilor lucrarilor de constructii de catre proiectanti in functie de specializarea fiecaruia - arhitect, inginer pentru constructii civile, industriale si agricole, inginer pentru instalatii, inginer pentru cai ferate, drumuri si poduri. 

Serviciul de asistenta tehnica include urmatoarele:

Prin contractarea acestui servicii beneficiarul are certitudinea ca proiectul va fi implementat conform specificatiilor tehnice, iar in cazul aparitiei unor neconcordante se vor gasi rapid cele mai bune solutii modificatoare si de completare, iar in cazul in care este nevoie reproiectarea sau reautorizarea documentatiilor tehnice se vor putea realiza din timp fara a afecta bunul mers al executiei lucrarilor. 

Prin dispozitiile de santier elaborate de catre proiectanti fiecare pentru specialitatea sa se pot intocmi notele de renuntare (NR) si notele de comanda suplimentare (NCS) de catre executant in scopul derularii in bune conditii a lucrarilor de constructie. 

Prin serviciul de asistenta tehnica proiectantii colaboreaza direct cu dirigintii de santier pentru rezolvarea tuturor deficientelor si urmarirea executiei lucrarilor. 

One Design ofera clientilor sai serviciul de asistenta tehnica in completarea serviciilor de proiectare tehnica aferenta fazei PT si DTAC. Pentru mai multe informatii va rugam accesati pagina de contact pentru a solicita o oferta de pret. 

Toate serviciile