Centru comercial Turnu Magurele, Teleorman

Denumirea completa a prezentului proiect asa cum a fost trecuta in documentatiile tehnice este Remodelare fatada, extindere, recompartimentare si amenajare interioara centru comercial zona pietonala centrala in Turnu Magurele, Jud. Teleorman.

Acest proiect a presupus realizarea uni propuneri de schimbare a design-ului fatadei construita in anii '60, realizarea unui acces dinspre partea pietonala a orasului catre etajul intai al constructiei prin intermediul unei scari rulante si a unui lift destinat persoanelor cu dizabilitati, recompartimentarea etajului si impartirea acestuia in coridoare si spatii comerciale cu suprafete variabile cuprinse intre 20 si 50mp destinate inchirierii, rezolvarea unor accese secundare, a inca unei zone de scari si lifturi interioare si conversia anumitor spatii existente in spatii cu functiuni tehnice.

Din dorinta arhitectilor de a creste interesul cetatenilor s-a optat pentru o fatada viu colorata, apeland la un paletar de culori vii. Accesul principal s-a realizat folosind materiale precum metalul, bond-ul, sticla, in timp ce pentru zonele opace ale cladirii s-a optat pentru o placare cu ceramica in sistem de fatada ventilata. 

Toate proiectele