Locuinta individuala Casa CC

Locuinta individuala prezentata este dispusa pe un teren cu o suprafata de aproximativ 490 mp. Amprenta la sol a constructiei este de aproximativ 125 mp avand o suprafata desfasurata de apropximativ 230 mp si un regim de inaltime S+P+1E.

In parter regasim casa scarii, un dormitor cu baie si garderoba, living, dinning, bucatarie cu camara, si doua terase. La etaj se afla trei dormitoare, doua din ele avand dressing, doua bai si un balcon.

Peretii exteriori sunt finisati cu tencuiala decorativa de culoare bej deschis si placati cu piatra naturala. Tamplaria exterioara este realizata din lemn stratificat de culoare maro-nuc.

Acoperirea constructiei este de tip sarpanta pe scaune, in patru ape. Scurgerea apelor pluviale se face printr-un sistem de jgheaburi si burlane exterioare asigurand evacuarea rapida a apelor pluviale, prin intermediul unor rigole, direct la canalizarea din incinta.

Invelitoarea este realizata din tigla metalica cu acoperire de piatra tip Gerard, culoare maro inchis

Sunt realizate alei din dale de piatra pentru accesele pietonale si cel auto, iar terasele exterioare ale parterului sunt finisate cu dusumea de lemn de exterior.

Spatiile verzi ramase sunt tratate cu gazon, si pe alocuri au fost plantate cu vegetatie joasa si inalta: arbori de inaltime medie, precum si plante de gradina.

Toate proiectele