Amenajare zona receptie Axxa Company

Solicitarea clientului in cazul acestui proiect a fost aceea de a crea un spatiu de primire si asteptare pentru clienti, precum si o mica sala de discutii sau interviuri.

Pentru intregul spatiu s-a optat pentru o placare a peretilor cu panouri din PAL melaminat avand culoarea fag cu insertii rosii, culorile specifice companiei. Delimitarea salii de discutii si/sau interviuri s-a realizat prin montarea unor pereti de sticla securizata semi transparenta. De altfel intreaga tamplarie interioara prin care se poate ajunge la birouri este realizata din sticla semi transparenta sau mata. Scara de acces la etaj are o structura metalica iar treptele sunt confectionate din panou de lemn masiv, contratreptele lipsind pentru a crea senzatia de spatiu si pentru a elimina efectul masiv al unei scari centrale.

In conformitate cu solicitarile beneficiarului a fost montat un sistem de televizoare pe care sunt transmise informatii din zona service-ului auto precum si diferite canale tv. Zona de asteptare este conturata de canapele rosii si mese din sticla. 

Intreaga cromatica utilizata in aceasta amenajare este bazata pe alb, bej si accente de rosu.

Toate proiectele