Amenajare interioara magazin Philipp Plein Bucuresti

Proiectul de amenajare al magazinului Philipp Plein Bucuresti este realizat in colaborare intre arhitectii studioului italian Claudio Pironi si arhitectii One Design Bucuresti rezultatul fiind unul de exceptie, poate unic pentru piata romaneasca de magazine de brand de lux. Amplasamentul acestui magazin este in galeria comerciala a hotelului Marriott Bucuresti, o zona de shopping exclusivista unde multe branduri isi au propriile magazine printre care putem enumera Escada, Valentino, Louis Vuitton sau Bang & Olufsen. 

Asa cum se poate vedea din imagini unul dintre elementele pe care designer-ul german Philipp Plein le utilizeaza in creatiile sale este hexagonul, pe care il regasim atat in elementele de pardoseala, fie ca vorbim de inserturi de inox sau marmura, cat si in plafoane sau in zona de intrare in care observam craniul din cristale, un alt trade mark personal al creatorului de vestimentatii. 

Toate materiale de finisaj folosite atat pentru pardoseli, pereti, tavane cat si pentru confectionarea mobilierului sunt de cea mai buna calitate. Marmura se regaseste atat in plan orizontal cat si vertical decorand vitrinele sau spatele cash desk-ului. Imbinarile dintre ceramica, marmura si mocheta se realizeaza prin intermediul profilelor din inox supralustruit. Mobilierul este realizat exclusiv din inox, MDF furniruit, marmura, sticla si iluminat cu banda LED. Placarile peretilor reprezinta o imbinare placuta intre ceramica, marmura, oglinda si sticla, bordurate cu profile din inox si iluminate tot cu benzi de LED-uri. 

Fiecare element din aceasta amenajare este asezat la locul lui exact, avand un rol bine definit si pune in valoare fiecare produs asa cum a fost gandit de catre arhitecti, in deplin acord cu designer-ul international Philipp Plein. Este relativ greu sa gasesti o eroare din punct de vedere estetic sau de executie in acest proiect desi, poate ca specialistii din domeniu, vor avea cate ceva de obiectat despre anumite reflexii sau imagini pe care le creeaza elementele supra lustruite atunci cand unghiul de privire suprapune mai multe materiale.

Toate proiectele