Amenajare interioara casa IR Popesti-Leordeni

Proiectul de fata prezinta amenajarea unei locuinte parter si etaj achizitionata de proprietar de la un investitor imobiliar. Locuinta are o suprafata decenta, de aproximativ 140mp, reprezentand nivelul urmator fata de un apartament. Si tinand cont ca este destinata unei persoane momentan singura si care in viitor intentioneaza sa isi intemeieze o familie si sa aibe cel mult un copil este mai mult decat suficient spatiul interior. 

Conceptul general de amenajare s-a bazat pe notiunea de modern. Nu putem spune minimalist avand in vedere multitudinea de materiale, texturi si culori utilizate, dar nu a rezultat nici un spatiu incarcat, greu sau apasator. Fluiditatea spatiilor este determinata si de modul de conturare al casei respectiv un spatiu de zi conectat cu locul de luat masa si bucataria, o baie si scara de acces la etaj, reprezinta parterul, in timp ce etajul este compus din doua dormitoare, o baie si un spatiu pentru dressing. 

Asa cum se poate observa si din imagini principalele elemente utiizate sunt lemnul, sub diverse forme si culori si metalul, de culoare neagra, filiform si suplu, care accentueaza volumele pieselor de mobilier. Materialele textile au fost alese astfel incat sa creeze o atmosfera calda, prietenoasa si sa reprezinte mici accente de culoare. Pentru spatiile umede, bucatarie si bai, s-au realizat combinatii de finisaje pentru eliminarea monotoniei acestor spatii. 

Toate proiectele