Amenajare interioara fast food EDMA Express

Amenajare interioara a fast food-ului EDMA Express amplasat in incinta galeriei comerciale a Kaufland Alexandria a pornit de la un spatiu gol de 60mp pus la dispozitie de catre dezvoltator finalitatea fiind cea prezentata in imaginile de mai jos. 

In spatele a ceea ce se vede in poze a fost realizat un vestiar pentru personal, un spatiu de dezambalare si depozitare precum si un spatiu conex bucatariei. Avand in vedere ca mancarea soseste gata preparata in spatiul de bucatarie deschis au fost amplasate vitrine si echipamente pentru mentinerea mancarii calde. Deasemeni s-a optat pentru echipamente de grill pentru produsele la minut. 

Amenajarea spatiului a avut la baza un concept de fluiditate. Mixul de mese joase si canapele impreuna cu mesele inalte si scaune de bar ofera clientilor doua posibilitati de a servi masa in afara de varianta de a lua produsele la pachet. Finisajele folosite in amenajare sunt in totala concordanta cu exigentele Directiei Sanitar Veterinare si conform tuturor standardelor europene privind sanatatea populatiei, siguranta in exploatare, securitatea la incendiu si cerintele de mediu. Elementele de lemn si MDF vopsit in diferite culori se combina armonios cu gresia tip lamele de lemn, tapetul din zona canapelelor sau ceramica visinie aferenta bucatariei. 

Toate proiectele