Proiectare stadion Rovinari, judetul Gorj

Proiectul  propus se refera la construirea unui stadion cu o capacitate totala de 1500 locuri fiind alcatuit din doua tribune.

Din punct de vedere arhitectural constructia se incadreaza planimetric intr-un dreptunghi, accentuandu-se accesele in cladire prin decrosuri care marcheaza atat accesul spectatorilor, cat si iesirea pe teren a jucatorilor.

La intrarea in incinta se prevad 134 locuri de parcare in afara circulatiilor publice. Se vor amenaja spatii verzi si alei pietonale care vor facilita accesul catre cele doua tribune.

Investitia se compune din doua constructii, Tribuna 1, respectiv Tribuna 2, si o constructie Centrala termica. Imobilul va avea un regim de inaltime P+2E.

Infrastructura este realizata din fundatii din beton armat izolate, fundatii tip bloc si cuzinet legate intre ele prin grinzi de echilibrare, sub cota de inghet conform proiectului de rezistenta, iar suprastructura este realizata in cadre din beton armat.

Acoperirea constructiei se va realiza printr-un sistem metali de ginzi cu zabrele ancorat cu tiranti in structura de beton armat pe care se va monta un sistem modular din policarbonat cu prinderi metalice tip kendra. Scurgerea apelor pluviale se va realiza printr-un sistem de conducte montate in ghene de instalatii asigurandu-se evacuarea rapida a apelor pluviale direct la canalizarea pluviala existenta in zona.

Sistemul de alcatuire al nocurnei  este realizat din 4 stalpi cu o inaltime de 45 m fiecare pentru suportul instalatiei, 120 de corpuri de iluminat tip reflector LED.

Toate proiectele