Centru evenimente Paralela 45 Snagov

Propunerea pe care o prezentam a plecat de la ideea crearii unor zone diferite din punct de vedere functional dar care se aseaza pe un traseu continuu ce creeaza o legatura fireasca intre drumul de acces, si lac. Inca de la intrare se dezvaluie turnul P+2E+M care cuprinde unitatile de cazare, iar in spate, se desfasoara salile de evenimente ce au imprumutat intregului ansamblu la nivel de concept o colonada dispusa sub forma de arce eliptice ce confera intregului eleganta si continuitate.

Corpul de cladire ce cuprinde salile de forma ovoidala si inchise cu sticla se desfasoara pe trei niveluri Spartial+P+1E. Conceptul are la baza transparenta spatiilor, creand o relatie interior-exterior directa si imediata si marirea distantelor de vedere a perspectivelor importante asupra carora ne-am axat: in principal accentul s-a pus pe lac, mai exact prin crearea unor unghiuri diferite de perceptie. Spatiul interior este extrem de larg permitand o desfasurare foarte buna a evenimentelor in toate cele patru sali concomitent.

Barul, sau corpul de cladire care ofera un spatiu larg in fata lui cu o oglinda de apa, ponton si aer liber, este cel care inchide traseul si ofera o perspectiva generoasa asupra lacului, dar si asupra intregului ansamblu.

Toate proiectele