Locuinta individuala casa TP

Locuinta individuala prezentata este dispusa pe un teren de aproximativ 590 mp de forma relativ regulata cu un regim de inaltime P+1E+M, avand o amprenta la sol in jur de 180 mp si o suprafata totala desfasurata de 350 mp. 

Parterul cuprinde casa scarii, doua spatii de depozitare, o camera de zi, bucatarie, un grup sanitar si doua dormitoare, fiecare cu baie proprie si un dressing, iar etaj gasim cinci dormitoare, patru bai si un dressing.

Infrastructura este realizata din fundatii continue din beton armat amplasate sub cota de inghet conform proiectului de rezistenta si studiului geotehnic si suprastructura in cadre din beton armat, stalpi si grinzi din beton armat, ambele fiind realizate conform proiectului de rezistenta.

Acoperirea este realizata in sistem sarpanta cu structura din lemn cu acoperire tigla metalica culoare maro mat. Scurgerea  apelor pluviale se va realiza printr-un sistem de jgheaburi si burlane montate pe fatade, asigurand evacuarea rapida a apelor pluviale. .

Accesul carosabil si pietonal se realizeaza printr-o poarta auto cu acces pietonal separat. Se asigura 2 locuri de parcare simple in incinta, in afara circulatiilor publice.

Terasele exterioare vor fi finisate cu gresie antiderapanta. Spatiile verzi ramase vor fi tratate cu gazon, si pe alocuri plantate cu vegetatie joasa si inalta: 2-3 arbori de inaltime medie, precum si plante de gradina.

Toate proiectele