Locuinta individuala casa MM

Locuinta individuala prezentata este dispusa pe un teren de aproximativ 330 mp de forma relativ rectangulara cu un regim de inaltime S+P+2E, avand o amprenta la sol in jur de 150 mp si o suprafata totala desfasurata de 350 mp.

La subsol regasim mai multe spatii printre care spalatoria, un spatiu de depozitare si un garaj. La parter se afla un garaj, bucataria, dinningul, livingul si o baie.

La primul etaj exista trei dormitoare, doua bai si un dressing, iar la etajul 2 regasim un birou, cinema, o baie si un spatiu de depozitare.

Infrastructura este realizata din fundatii din beton armat, iar suprastructura in cadre din beton armat, ambele fiind realizate conform proiectului de specialitate.

Finisajele peretilor exteriori se vor realiza cu tencuiala decorativa de culoare alba si gri antracit si placaje din lemn, iar tamplaria exterioara va fi de aliminiu gri antracit.

Acoperirea constructiei va fi in sistem terasa circulabila. Scurgerea apelor pluviale se va realiza printr-un sistem de scurgere interior asigurand evacuarea rapida a apelor pluviale, prin intermediul unor coloane, direct la canalizarea orasului.

In lucrarile de amenajari exterioare se vor realiza alei din beton pentru accesele pietonale. Terasele exterioare vor fi finisate cu gresie antiderapanta. Spatiile verzi ramase vor fi tratate cu gazon, si pe alocuri plantate cu vegetatie joasa si inalta: 2-3 arbori de inaltime medie, precum si plante de gradina.

Toate proiectele