Locuinta individuala casa LR

Locuinta individuala prezentata este dispusa pe un teren de forma regulata si suprafata de 380 mp. Amprenta la sol a constructiei este de aproximativ 120 mp avand o suprafata desfasurata de apropximativ 260 mp si un regim de inaltime P+1E.

Repartitia spatiilor interioare este realizata in felul urmator: la parter regasim bucataria, dinning, living, un dormitor, baie, camera tehnica si camara si la etaj se afla trei dormitoare, doua bai si un dressing.

Infrastructura este realizata din fundatii continue din beton armat amplasate sub cota de inghet si suprastructura este realizata in cadre din beton armat, stalpi si grinzi din beton armat, ambele fiind realizate conform proiectului de rezistenta si studiului geotehnic si dimensionate conform standardelor de rezistenta si stabilitate.

Finisajele peretilor exteriori sunt realizate din tencuiala decorativa culoare alb si maro si placaje de piatra naturala decorativa.

Acoperirea constructiei este in sistem terasa necirculabila. Scurgerea apelor pluviale realizandu-se printr-un sistem de scurgere interior asigurand evacuarea rapida a apelor pluviale, prin intermediul unor tevi mascate in ghene de instalatii, direct la canalizarea orasului.

Accesul carosabil si pietonal se realizeaza printr-o poarta auto cu acces pietonal separat. Sunt asigurate 2 locuri de parcare in incinta, in afara circulatiilor publice.

S-au realizat alei din dale de piatra pentru accesele pietonale si cel auto. Terasele exterioare sunt finisate cu gresie antiderapanta. Spatiile verzi ramase sunt tratate cu gazon, si pe alocuri plantate cu vegetatie joasa si inalta: 2-3 arbori de inaltime medie, precum si plante de gradina.

Toate proiectele