Locuinta individuala casa BA

Locuinta individuala prezentata este dispusa pe un teren cu o suprafata de aproximativ 185 mp. Amprenta la sol a constructiei este de aproximativ 80 mp avand o suprafata desfasurata de apropximativ 195 mp si un regim de inaltime P+E+2Eretras.

Repartitia spatiilor interioare este realizata in felul urmator: la parter regasim bucataria, un grup sanitar si camera tehnica, la primul etaj se afla o camera de zi cu loc de luat masa, un dormitor si o baie, iar la etaj se afla dormitorul matrimonial cu baie si dressing, si uscatoria. Atat la parter, cat si la etaj regasim si cate o terasa.

Infrastructura este realizata din fundatii continue din beton armat amplasate sub cota de inghet si suprastructura este realizata in cadre din beton armat, stalpi si grinzi din beton armat, ambele fiind realizate conform proiectului de rezistenta si studiului geotehnic si dimensionate conform standardelor de rezistenta si stabilitate.

Finisajele peretilor exteriori sunt realizate din tencuiala decorativa culoare alb, placaje de caramida si placaje din panouri fiblo-ciment.

Acoperirea constructiei este in sistem terasa necirculabila. Scurgerea apelor pluviale realizandu-se printr-un sistem de scurgere interior asigurand evacuarea rapida a apelor pluviale, prin intermediul unor tevi mascate in ghene de instalatii, direct la canalizarea orasului.

Accesul carosabil si pietonal se realizeaza printr-o poarta auto cu acces pietonal separat. Sunt asigurate 2 locuri de parcare in incinta, in afara circulatiilor publice.

S-au realizat alei din pavele autoblocante pentru accesele pietonale si cel auto. Terasele exterioare sunt finisate cu gresie antiderapanta. Spatiile verzi ramase sunt tratate cu gazon, si pe alocuri plantate cu vegetatie joasa si inalta: 2-3 arbori de inaltime medie, precum si plante de gradina.

Toate proiectele