Locuinta individuala casa AP

Proiectul constituie modificarea regimului de inaltime, a fatadelor, recompartimentare interioara si exterioara pentru o constructie existenta (D+P+1E).

Modificarea regimului de inaltime s-a realizat prin inlaturarea invelitorii existente, a sarpantei din lemn si ulterior prin demolarea grinzilor, a stalpilor si a peretilor perimetrali, acoperirea cladirii realizandu-se in sistem de terasa circulabila.

Recompartimentarea interioara s-a realizat prin demolarea unor ziduri de compartimentare, construirea unor ziduri noi, integrarea balcoanelor existente in spatiul locuibil si extinderea zonei de acces.

Remodelarea fatadelor s-a realizat prin modificarea golurilor existente, refacerea termoizolatiei si aplicarea de finisaje de inalta calitate.

S-a realizat un gol in planseul dintre demisol si parter pentru obtinerea accesului in demisol din parter.

Finisajele peretilor exteriori sunt realizate din tencuiala decorativa de culoare alba si gri antracit.

Tamplaria exterioara este realizata din tamplarie performanta din PVC, culoare negru cu geam termoizolant, iar cea interioara din lemn si sticla.

In lucrarile de amenajari exterioare s-au realizat alei din dale de piatra naturala pentru accesele pietonale si cel auto. Terasele exterioare vor fi finisate cu piatra naturala.

Toate proiectele