Locuinta individuala casa AB

Locuinta individuala prezentata este dispusa pe un teren de aproximativ 1890 mp de forma relativ rectangulara cu un regim de inaltime P+1E+M, avand o amprenta la sol in jur de 190 mp si o suprafata totala desfasurata de 444 mp.

La parter regasim casa scarii, livingul, dinning, bucatarie cu camara si o baie. La etaj regasim dormitorul matrimonial, trei dormitoare de oaspeti, trei bai si doua dressing-uri. In mansarda se afla biroul, un spatiu multifunctional si o baie.

Infrastructura este realizata din fundatii continue din beton armat izolate termic sub cota de inghet, iar suprastructura in cadre, stalpi si grinzi din beton armat cu sectiuni variabile, ambele fiind realizate conform proiectului de rezistenta.

Acoperirea constructiei se va realiza cu o sarpanta peste care se va monta o invelitoare din tigla metalica. Scurgerea apelor pluviale se va realiza printr-un sistem de scurgere interior asigurand evacuarea rapida a apelor pluviale, prin intermediul unor coloane, catre pamant sau intr-un bazin de retentie a apelor pluviale din care prin drenaj se va directiona apa catre sol.

Finisajele peretilor exteriori sunt realizate din tencuiala decorativa de culoare alba.

Tamplaria exterioara (ferestre si usi) se va realiza din tamplarie din PVC culoare maro cu geam termoizolant clar.

In lucrarile de amenajari exterioare se vor realiza alei din dale de piatra sau beton pentru accesele pietonale si cel auto. Terasele exterioare vor fi finisate cu gresie antiderapanta sau piatra naturala. Spatiile verzi ramase vor fi tratate cu gazon, si pe alocuri plantate cu vegetatie joasa si inalta: 2-3 arbori de inaltime medie, precum si plante de gradina.

Toate proiectele