Bloc premium in regim de inaltime P+4E cu 27 apartamente - Bucuresti Nord

Se propune un imobil de locuinte in regim de inaltime P+4E cu 28 unitati locative, repartizate pe tipuri de apartamente astfel: 13 apartamente cu o camera  si 15 apartamente cu doua camere.

Cladirea este conceputa ca un volum in forma de U avand curte interioara centrala pe unde se face accesul pietonal. Balcoanele si decrosurile ii confera cladirii un joc de volumetrie.

Parterul va cuprinde: spatiul de acces, casa scarii, uscatorie, 3 unitati locative cu 2 camere si o unitate locative cu o camera.

Fiecare etaj (1,2,3,4) va cuprinde: casa scarii, hol acces unitati locative, 3 unitati locative cu 2 camere si 3 unitati locative cu o camera.

Infrastructura este alcatuita dintr-un sistem de fundare de tip grinzi continue din beton armat monolit in forma de T. Sub talpile fundatiilor se va turna un strat de 10cm de beton simplu de egalizare.

Suprastructura: Sistemul structural este de tip dual cu pereti preponderenti din beton armat. Planseul va fi alcatuit din b. a. si va asigura efectul de saiba rigida in planul sau.

Acoperirea constructiei se va realiza printr-o sarpanta de lemn si invelitoare din tabla. Scurgerea apelor pluviale se va realiza printr-un sistem de jgheaburi si burlane asigurandu-se evacuarea rapida a apelor pluviale, direct la canalizarea pluviala existenta in zona.

In spatiile proiectate, asigurarea cantitatii si calitatii luminii naturale si artificiale, se va realiza in conformitate cu normele de igiena si sanatate prevazute in STAS 6646. Acolo unde este necesar, iluminatul natural se va completa cu iluminat artificial. Nivelul de iluminare medie pentru iluminatul general al spatiilor se stabileste in functie de destinatia spatiului respectiv si cerintele de tema.

Toate proiectele